top of page

MÈTODE SEXUALITAT ORGÀNICA

Sistema integral per tenir cura i ressignificar la nostra corporalitat

" La revolució comença en el prpropi cos"

 

         La Sexualitat Orgànica és una visió personal de la corporalitat i un mètode de coneixement basat amb la filosofia Tàntrica, la Taoista i la pròpia experiència personal. Orgànic prové d'òrgan, d'organisme i vol dir "natural", que està en harmonia amb la naturalesa. Allò orgànic conté vida i està fet per crear vida. 

    

        Quan parlem de sexualitat, estem parlant de l'origen de la nostra vida física, de la nostra part física. La Sexualitat Orgànica és sana i, amb consciència, es converteix en un bonic camí de creixement personal des del cos. Una perspectiva basada en diferents coneixements: Meditacions Actives, Sexualitat Transcendental Taoista, Ioga del Cicle i moviments femenins ancestrals.

         Amb el suport d'aquestes pràctiques recuperem aquesta connexió amb la saviesa del nostre cos, la part més física, com també amb les emocions i la intuició. Descobrim recursos personals per sortir dels diferents paradigmes de la ment alliverant-nos de bloquetjos físics, emocionals i mentals.

      La Sexualitat Orgànica és el sistema per homes i dones que integra i desenvolupa aquestes pràctiques centrades amb el cos; amb la convicció que és a través de la cura i ressignificació de la sexualitat que arriba una verdadera transformació. Alhora, és importantíssim reconnectar amb els nostres òrgans reproductors, les nostres qualitats femenines/masculines, integrar la feminitat i masculinitat i redefinir la sexualitat per sanar-nos.

 

     La Sexualitat Orgànica és un procés evolutiu a través de tenir cura de la nostra sexualitat i corporalitat. En el nostre cos podem trobar veritats sense els enganys, les il.lusions o les trampes de la ment. Un camí preciós i emocionant d'autodescobriment a través dels nostres cossos, del potencial femení i masculí i del Plaer de la vida.

Meditacions Actives
Cycle Yoga
Sexualitat Trascendental Taoista
bottom of page