top of page

sexualitat orgànica

SEXUALITAT ORGÀNICA:

EL MÈTODE

Sistema integral per la cura i ressignificació de la nostra corporalitat

" La revolució comença en el propi cos"

         La Sexualitat Orgànica és una visió integral de la corporalitat i un mètode de coneixement pel nostre desenvolupament global. Està basat en la filosofia i pràctiques Tàntriques, Taoistes i la pròpia experiència personal. Orgànic prové d'òrgan, d'organisme i vol dir "natural", que està en harmonia amb la naturalesa. Allò orgànic conté vida i està fet per crear vida. 

        Quan parlem de sexualitat, estem parlant de l'origen de la nostra vida física, de la nostra part física. La Sexualitat Orgànica és sana i, amb consciència, es converteix en un bonic camí de creixement personal des del cos. Una perspectiva basada en diferents coneixements: Meditacions Actives, Sexualitat Transcendental Taoista, Ioga del Cicle i moviments extàtics ancestrals.

         Amb el suport d'aquestes pràctiques recuperem aquesta connexió amb la saviesa del nostre cos, la part més física, com també amb les emocions i la intuïció. Descobrim recursos personals per sortir dels diferents paradigmes de la ment alliberant-nos de bloquejos físics, emocionals i mentals.

          La Sexualitat Orgànica és el sistema per homes i dones que integra i desenvolupa aquestes pràctiques centrades en el cos; amb la convicció que és a través de la cura i ressignificació de la sexualitat que arriba una verdadera transformació. Alhora, és importantíssim reconnectar amb els nostres òrgans reproductors, les nostres qualitats femenines/masculines, integrar la feminitat i masculinitat i redefinir la sexualitat per sanar-nos.

         La Sexualitat Orgànica és un procés evolutiu a través de tenir cura de la nostra sexualitat i corporalitat. En el nostre cos podem trobar veritats sense els enganys, les il.lusions o les trampes de la ment. Un camí preciós i emocionant d'autodescobriment a través dels nostres cossos, del potencial femení i masculí i del Plaer de la vida.

SEXUALITAT ORGÀNICA FEMENINA

Procés integral per la connexió i el reconeixement del nostre sistema reproductor

FEMINITAT CONSCIENT

       La vagina, els ovaris, l’úter i els pits són les parts de l’anatomia femenina amb més potencial energètic de tot l’organisme. Alhora, aquests són els espais més desconeguts, plens de tabús i amb més repressió del nostre cos.

       Molts dels bloquejos i malalties que ens trobem al cos vénen donats  per creences, per introjectes, per la nostra raça, credo i el lloc on vivim; ja que cada cultura té una concepció diferent de l’energia sexual i del què significa ser dona.

       Finalment, la socialització acaba marcant i determinant físicament els nostres cossos. “Embodiment” és el terme sociològic que descriu aquest procés: com totes les empremtes que rebem transformen els nostres cossos.

 

         Després de segles de patriarcat i vivint en una societat occidental, l’efecte més devastador ha estat l’absoluta devaluació de les qualitats femenines i la repercussió en l’úter, el qual s’ha contret i ha canviat fins al punt que la majoria de les dones mai han experimentat un orgasme cèrvico-uterí (el màxim plaer físic femení), i tenim menstruacions o parts amb contraccions i dolor.

 

       Volem estar sanes però no és possible del tot perquè és en un cos reconegut i ple de plaer que no hi ha dolor.

 

         Aquest desconeixement i desconnexió del propi cos ens allunya del nostre poder personal i del què representa viure en un cos cíclic, amb canvis hormonals constants, receptor, absolutament penetrable, capaç de crear, transformar i donar vida. És de vital importància tornar a connectar amb els nostres òrgans reproductors, amb les nostres qualitats femenines, integrar la nostra masculinitat i resignificar la sexualitat per sanar-nos.

         Amb el suport de diferents pràctiques (Ioga de la feminitat, Meditacions actives, Respiració Ovàrica Alquímia Femenina, Sexualitat Transcendental Taoista, Danses ancestrals...) recuperem aquesta connexió amb la saviesa del nostre cos, de la part més física, com també amb les emocions i la intuïció

        Desenvolupem recursos personals amb els quals desprendre’ns dels diferents paradigmes de la ment per poder modificar les emocions i sanar el nostre cos; deixar anar bloquejos físics, emocionals, mentals i tot allò que ens limita a obrir-nos a l’energia sexual-creativa que habita en nosaltres.

 

         Retrobant el plaer, la capacitat multiorgàsmica i l’ejaculació, sanem i resignifiquem el nostre cos, la sexualitat, la sensualitat i la fertilitat. Millorem el coneixement personal a través del contacte íntim, profund amb nosaltres mateixes i així desenvolupant una sana autoestima, un equilibri emocional i la confiança que som la nostra pròpia medicina. 

 

         La Sexualitat Orgànica és sana, conscient i evolutiva; un procés de transformació personal a través del cos, un camí preciós i emocionant per recuperar-nos a nosaltres mateixes, els nostres cossos, el nostre potencial femení, el nostre Plaer.

         Alhora, una manera de prevenir i tractar tots els trastorns i malalties que tenen origen en la nostra sexualitat  (infertilitat, avortaments, endometriosi, ovaris poliquístics, miomes, incontinència, despreniment de  matriu, menstruacions doloroses, amenorrea, migranyes associades als canvis hormonals, anèmia, frigidesa, anorgàsmia, vaginitis, ...)

         

Els objectius principals del mètode per a dones són:

 

   SALUT DE L’APARELL REPRODUCTOR

   (vagina úter ovaris pits)

    Prevenir i tractar tots els desequilibris i malalties que tenen origen en la nostra sexualitat: miomes, ovaris poliquístics, endometriosi, infertilitat, avortaments, traumes sexuals, dolors menstruals, anorgàsmia...)

 

 

   PLAER

   (recuperar l’orgasme femení i el part sense dolor)

    Rehabilitació de l’úter espàstic, contret, per recuperar la capacitat multi-orgàsmica, l’ejaculació femenina i poder viure parts sense dolor.

 

   FEMINITAT CONSCIENT

    (reconnectar amb la nostra naturalesa cíclica i les qualitats del cos femení)

   Per una igualtat real entre sexes des del coneixement i el valor de la diferència.

OBJECTIUS

 ACOMPANYAMENT PERSONAL

 Visquent un procés profund d'autotransformació des del cos cap a l'ànima esdevenim la nostra pròpia medicina
IMG-20180425-WA0042.jpg
Entrenament personal

Entrenament personal per reconnectar amb els òrgans reproductors.

rehabilitació de l'úter espàstic (en contracció) 

 reconnexió vaginal   

activació de la pulsió uterina   

 connexió amb la musculatura interna de la vagina   

sòl pèlvic   

mobilitat i obertura pèlvica 

 pràctiques pel part orgàsmic

   activació ovàrica 

 relaxació i tonificació uterina

     

Acompanyament terapèutic individual per curar qualsevol malaltia, trauma o desequilibri que tingui l'origen en la nostra sexualitat

Acompanyament terapèutic

infertilitat

avortaments

endometriosis

ovaris poliquístics

tumors

miomes

incontinència

despreniments de matriu

menstruacions doloroses

amenorrea

migranyes pels canvis hormonals

anèmia

frigidesa

anorgàsmia

fibromiàlgia

traumes sexuals

  Professora de Ioga i meditació, dona, mare, ballarina i un ésser humà en procés constant de creixement.

    Estudiant Sociologia, vaig entrar en contacte amb les pràctiques espirituals a través de les danses orientals amb Devorah Korek i amb les danses meditatives amb Myriam Szabo.

    Al 2003 va ser quan vaig iniciar-me en el món de la docència impartint classes de dansa oriental, consciència corporal i feminitat.

 

     Fa 10 anys, la passió pel Ioga com a pràctica personal em van portar a realitzar la formació en Hatha Ioga amb la meva mestra Rosa Ma Marcos, iniciada per André Van Lysebeth.

     Em vaig especialitzar en Ioga de la Feminitat, creant el meu propi mètode per reconnectar amb la naturalesa cíclica.

 

     Amb aquest bagatge i l’impuls d’anar més profund, vaig rebre coneixements de Sexualitat Transcendental Taoista amb Jose Toirán, format amb Mantak Chia.

     Em vaig certificar en Respiració Ovàrica Alquímia Femenina, essent facilitadora dàquest mètode de sanació i transformació personal creat per Sajeeva Hurtado.

 

     La Sexualitat Orgànica és la meva visió personal de la corporalitat basada en la filosofia Tàntrica, la Taoista i la pròpia experiència vital.

     És el sistema que integra aquestes pràctiques centrades en el nostre origen, la sexualitat, y desenvolupades a través de la RESPIRACIÓ, el MOVIMENT i la CONCIÈNCIA.

 

     És el fruit de 20 anys d'aprenentatges, ensenyances i experiència en el coneixement del Yoga, la Meditació y les Dances Espirituals. Un camí preciós i profund de creixement personal des del cos.

Un treball corporal orgànic on s'integren totes les dimensions de l'ésser humà (la física, l'emocional, la mental i l'espiritual) per poder gaudir d'una experiència vital orgànica.

web_0003_IMG_0603.jpg
"Quan el canvi passa pel cos esdevé real"
bottom of page